Fotograf: Olof Rigmar

Du är i trygga händer! Vi har kunskapen och ett brett sortiment av högsta kvalité. Allt som krävs för att förverkliga er dröm.

En brudbukett som levereras av oss skapas av erfarna florister som utövar ett genuint hantverk. Det ingår personlig service, rådgivning och design.

Om ni vill skapar vi en snygg helhet i hela brudföljet, med brudbukett, tärnbuketter, hårkransar och corsage allt utifrån era önskemål. För att skapa den riktiga wowupplevelsen dekorerar vi er vigselplats, kyrka och festlokal med allt från pampiga backdrops och bågar till enklare bordsdekorationer. 

Välkomna in med era idéer så skapar vi tillsammans den perfekta blomsterdagen för just er.

För mer information kontakta oss antingen direkt i butiken, på telefon 0224- 771 70 eller via mail info@blomsterverkstanonyarum.se

  • Facebook - Blomsterverkstanonyarum
  • Instagram - Blomsterverkstanonyarum

Blommor skapar

magi

  • Facebook - Blomsterverkstanonyarum
  • Instagram - Blomsterverkstanonyarum

Vår vision är att göra er dag vackrare än ni någonsin kunnat föreställa er. 

Välkommen att inspireras av våra skapelser och glöm inte att vi kan skapa i alla möjliga former och färger. Här sätter endast fantasin gränser! Har du en idé eller behöver vägledning när det kommer till blommor till bröllop? Välkommen in till oss! Det går även bra att kontakta oss via mail och telefon 

info@blomsterverkstanonyarum.se 0224-77170

Backdrops

till bröllop

Till till exempel fotograferingen, vigseln eller till att dekorera festlokalen/ honnörsbordet. Går att göra i alla möjliga former, färger och storlekar.

 

Välkommen in så berättar vi mer.

Fotograf: Olof Rigmar

Stora Torget 6, Sala

0224- 771 70

info@blomsterverkstanonyarum.se

@blomsterverkstanonyarum