Välkomna på Afterbloom!

Här kommer några instruktioner. Lycka till!

1. Det är smidigt att börja med det gröna. Det sätter formen på ditt arbete och täcker stor del av stickmassan vilket sparar dig en massa tid. Det är svårare att sticka ner grönt i slutet.

 

2. Snitta blommorna men kniven som är medskickad. Var försiktiga! ♥ Snittytorna ska vara ca 2x så långa som stjälkens tjocklek. Snittytorna gör att blommorna dricker vatten och sitter bra i stickmassan. Vill du byta plats på en blomma är det viktigt att snitta om innan du sticker ner blomman i stickmassan igen. Se till att blomman sticks in minst 2-3 cm.

3. Placera blommorna efter tycke och smak men tänk på att försöka få ett djup i dekorationen med överlappningar och nivåer. Det gör att dekorationen blir mer intressant att titta på. Placera blommorna så dekorationen får ett jämnt flöde av färg och form och att du upplever en optisk balans. Den ska inte kännas tung åt något håll. I slutändan är det viktigaste att du känner dig nöjd och gillar resultatet!

4. Byt plats på blommorna och fixa till du känner dig nöjd! Täck  den eventuellt sista synliga stickmassan med materialet du har kvar.  Fyll på med vatten!

aDSC07924.jpg

Vem kan delta?

 

 

Den som är kreativ, den som vill testa något nytt eller den som bara älskar blommor. Afterbloom är tänkt för alla.

 

 Kom själv eller med en kompis. Fira möhippan med Afterbloom, eller dra med arbetskamraterna på jobbet. Vi bjuder på alkoholfri dryck, tilltugg och kunskap. Ingen förkunskap krävs för den som deltar.

Afterbloom

Tänk som en afterwork-

fast med blommor!

Välkommen till oss och var med och skapa under kommande Afterbloomtillfällen i vår kreativa hörna i butiken. Här får man lära sig om floristik, ha det trevligt ihop med oss, skapa och vägledas genom skapandeprocessen av en av våra erfarna florister.

Scrolla ner för att boka en plats.

Tema

 

 

Varje tillfälle har ett eget tema och den gemensamma nämnaren är förstås blommor. Exempel på tema kan vara att man får binda en en egen härlig fredagsbukett, göra en blomstrande bordsdekoration i stickteknik eller något mer säsongsbetonat så som en mysig ljusdekoration i höst/vintertid eller att man får lära sig binda en vacker krans till midsommar.

Foto 2019-07-20 10 21 38.jpg

När?

 

Datum kommer framöver.

Boka här!

Betalas på bokat datum

Stora Torget 6, Sala 0224- 771 70 info@blomsterverkstanonyarum.se @blomsterverkstanonyarum Sekretesspolicy